La Coral

La coral Sedeta Gospel Singers neix la tardor de 2007. L’Anna Ruggiero n’és la directora des d’aleshores. Els cantaires provenim de diversos tallers de gospel dirigits per l’Anna als Centres Cívics de Barcelona i Alella. Alguns en volíem més, volíem seguir gaudint d’aquesta experiència, anar més enllà. Responent a les nostres inquietuds, l’Anna va decidir ajuntar-nos a tots i provar sort. El resultat? Sedeta Gospel Singers!

Som una coral eclèctica i divertida, que fa gaudir el públic als concerts perquè ens ho passem bé fent el que fem i amb qui ho fem. Una coral alegre i amiga, que dedica els assajos i els concerts a créixer musicalment i com a persones, perquè quan pugem a l’escenari, els problemes i les preocupacions queden enrere. Això és el què volem transmetre cantant, això és el què el públic nota, això és el Gospel!

Assagem a la sala d’Actes del Centre Cívic La Sedeta, d’aquí prové el nostre nom. Sentim una veritable relació d’amistat amb aquest centre cívic i les persones que el duen. Estem encantats de poder assajar a les seves instal·lacions i de poder col·laborar anualment en diverses celebracions com ara el Dia de la Dona o la Mostra d’Activitats als Centres Cívics de Barcelona.

La coral ha anat creixent ràpidament amb el pas dels anys, tant a nivell del nombre de cantaires, com de la nostra qualitat musical i sobretot, en nombre de concerts. Tot plegat va fer necessari organitzar-nos una mica creant l’Associació Sedeta Gospel Singers, que es va constituir formalment el passat novembre del 2009.

La junta directiva està formada per la Presidenta, la Secretària, el Tresorer i quatre Vocals.