Contralts

Florence (Flo) Belliard

CANTA DES DE: 2007 amb l’Anna Ruggiero i des de 2008 amb la coral de la Sedeta.

VEU: contralt i baix de recanvi.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Sylvie, Malaika, Motherless Child, Hush, Done Made my Vow to the Lord i moltes més.

CANTANT PREFERIT: els 4 B (soc la franceseta de torn): Brassens, Brel, Barbara i…Beethoven. Dones del jazz: de Billie Holiday a Melody Gardot (“Your Heart is as Black as Night”). Blues: Eric Bibb, Keb Mo. Poetes amb notes: Dylan, Lou Reed. Els meus anys tendres: Neil Young, Deep Purple, Queen. i… la música brasilera i tantes més.

CONCERT QUE RECORDA I PER QUÈ: a l’església del Pi, pels nervis; a Santa Mònica, pels nens africans que ballaven; a Sant Just i Pastor, per la increïble sonoritat; a Tossa de Mar, per tenir el cel com a cúpula; a Santa Anna de Barcelona, per tenir el privilegi de compartir –ho amb l’Essence of Joy Choir de Filadelfia, i l’últim concert per a les Salesianes de Sarrià, pel positivisme i els mojitos….i els que falten…

Isabel Tarradas

CANTA DES DE: sempre m’ha agradat cantar però amb la Sedeta Gospel Singers m’he atrevit a fer-ho per primera vegada de forma seriosa. He canviat les cantades íntimes i al cotxe (on sempre agraïré aquells moments d’esplaiar la veu) per a fer-ho en grup i en públic. Fantàstic!

VEU: contralt

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Shosholoza m’emociona, Daniel és la primera que vaig aprendre i Aquarius sempre m’ha agradat.

CANTANT PREFERIT: M’agrada música molt diferent però m’ha marcat Lluís Llach, Supertramp, Eric Clapton, Elton John…

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: el concert a la cripta de la Sagrada Família, per l’espai tan emblemàtic i la il·lusió que em feia actuar-hi. I el meu primer concert, és clar, a l’Eixample a l’aire lliure i cantant amb el sol a la cara.

Gema Nogués

CANTA DES DE: 2014 en la coral.

VEU: contralto.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA:  Shosholoza  y en general las africanas.

CANTANT PREFERIT:  muchos, pero si tengo que decir uno, Joan Manel Serrat.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: pienso que cada concierto es una experiencia diferente. Recuerdo especialmente el de Esquima que fue el primero, los de la Sagrada Familia, el del MEAM, el de Arrels y el de Sant Pau del Camp.

Rosa Pérez

CANTA DES DE: que era petita i em marejava al cotxe. Cantar a veus amb la meva mare i la meva germana em distreia. Ara que ja no em marejo, canto amb Sedeta Gospel Singers des del 2007.

VEU: contralt tirant a baixa. En fi, que de soprano, res.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: difícil, però em quedo amb lentes: Sylvie, Hush Somebody’s Callin’ my Name i Amazing Grace.

CANTANT PREFERIT: Pink Floyd, sense dubte. Bob Dylan en els seus inicis i Simon & Garfunkel.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: el de l’església Sant Just i  Pastor. Vam cantar francament bé, el so era increïble i vaig fer el meu segon solo.

Sònia Casacuberta

CANTA DES DE: no ho recordo, pot ser maig de 2013?

VEU: contralt

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Shosholoza, sens dubte!

CANTANT PREFERIT: uf, ara mateix m’encanta DEUDEVEU.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: m’agraden molt els de la fundació Esquima. M’encanta fer-los allà per l’entorn, i pel públic que és super agraït!